Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Cég rövid bemutatása:

A squadgear.hu a professzionális katonai, taktikai és airsoft felszerelések kiskereskedelmével foglalkozó családi vállalkozás, amely 2021 év elején indult. Célunk a kezdettektől fogva az volt, hogy kiváló minőségű, innovatív és funkcionális felszereléseket kínáljunk mind a katonai és rendvédelmi szakemberek, mind pedig az airsoft rajongók számára.

György Dávid (tulajdonostárs) és Olyuz Fruzsina Luca (ügyvezető és tulajdonostárs) katona férj és feleség, 4 gyemek szülei. A család teljes félretett pénzét fektettük be, hogy beindítsuk a vállakozást, amely teljes egészében a mi kezünkben van, nincsenek sem támogatóink, sem befektetőink. Amikor írsz email-t, vagy felhívsz minket, akkor kizárólag velünk fogtok találkozni. Jelenleg Székesfehérvár mellett egy csendes kis faluban Sárszentmihályon élünk és itt található a raktárunk is. A napi teendők (amiből van bőven), mellett folyamatosan intézzük a rendelésekkel járó adminisztratív feladatokat: csomagolunk, címzkézünk, futárokkal egyeztetünk, stb. Folyamatosan keressük az új, kiváló minőségű termékeket akár éjszaka közepén is, ha máskor nincs rá idő:).

Termékek és szolgáltatások:

A squadgear.hu büszkén kínál széles választékot a legújabb technológiával és tervezési elemekkel ellátott katonai egyenruháktól és mellényektől kezdve a speciális taktikai kiegészítőkön át egészen az airsoft felszerelésekig. Folyamatosan frissítjük termékkínálatunkat a legmodernebb és leginnovatívabb felszerelésekkel, hogy ügyfeleink mindig a legjobbat kapják.

Elkötelezettség az ügyfelek iránt:

A squadgear.hu-nak az ügyfeleink elégedettsége a legfőbb prioritás. Szakértői tanácsokkal segítünk kiválasztani az igényeknek leginkább megfelelő felszerelést, és biztosítjuk a szükséges információkat a vásárlási döntésekhez.

Közösségi szerepvállalás:

A squadgear.hu szorosan kapcsolódik a katonai és airsoft közösségekhez. Támogatjuk és részt veszünk az eseményeken, rendezvényeken, valamint közösségi kezdeményezéseken, hogy erősítsük a kapcsolatot az ügyfelekkel és támogassuk az ezekben a közösségekben részt vevőket.

Felelősségvállalás és etika:

A squadgear.hu minden tevékenységét etikai normák mentén tervezi és hajtja végre. Felelősséget érzünk a környezetvédelem iránt, amelyet a kiszállított csomagolásnál észre fogtok venni, mindig felhasználjuk a nekünk kiszállított kartondobozokat, kitöltőanyagokat, ezzel csökkentve a környezeti terhelést. Illetve fenntartható módon kezeljük üzleti tevékenységünket.